Altijd welkom bij Atlas Hotels

Atlas Hotels biedt al jaren haar gasten een onvergetelijk verblijf aan. Twee hotels gelegen op verschillende plaatsen in Nederland. Beide hotels, Atlas Hotel Holiday*** Spijkenisse en Atlas Hotel Village*** Brielle zijn geclassificeerd als drie sterren hotel door de Nederlandse Hotel Classificatie. Beide Atlas Hotels zijn dus het bezoeken waard. Wordt het Brielle, of Spijkenisse. Ook voor bezoekers van de Maasvlakte en de Europoort. Elk hotel en de omgeving hebben wel iets bijzonders. Proef de gemoedelijke sfeer en voel u ‘thuis’ in een van de twee hotels!

Spijkenisse of Brielle?

Atlas Hotel Holiday***

Gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse, Botlek, Europoort en de Maasvlakte. Het hotel beschikt over 5 conferentiezalen. 52 comfortabele kamers waarvan 2 luxe suites. Gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Atlas Hotel Village***

Gelegen in het hartje van het centrum van Brielle. Gezellige bar en een sfeervolle brasserie. Familie hotel met 50 kamers. Appartementen voor verblijf voor langere periodes Gratis parkeergelegenheid is aanwezig.