KERST 2017

1e Kerstdag is reeds volgeboekt.

Ook dit jaar verzorgen wij voor u weer een spetterend 6-gangen diner-dansant op beide kerstdagen!

€ 47.50 p.p. en kinderen van 5 tot 12 jaar € 19.50 p.p.

De open haard brand en het restaurant is prachtig versierd! Graag willen wij u uitnodigen kerstmis bij ons te komen vieren.

Deze kerst overtreffen Chefkok Jerry en zijn team al uw verwachtingen! Tijdens het 6-gangen diner passeren de mooiste gerechten de revue. Heeft u dieetwensen? Op verzoek serveren wij een passend alternatief.

Om 18:00 uur verwelkomen wij u graag met een feestelijke cocktail waarna het diner om 19:00 zal worden geserveerd. Ook dit jaar hebben wij voor de dansliefhebbers weer live muziek!

Speciaal voor onze jongste gasten serveren wij een 4-gangen kerstmenu en hebben wij een kinderhoek met kleurplaten etc..., kerstfilm op groot scherm en misschien komt de kertman dit jaar weer langs!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u bijtijds te reserveren. Als de reservering compleet is, ontvangt u van ons altijd een schriftelijke bevestiging. Voor groepen van 8 of meer personen zijn wij genoodzaakt om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag te vragen. Na de ontvangen betaling is uw reservering definitief.

Het team van Atlas Holiday kijkt uit naar uw komst en wenst u bij deze alvast hele fijne kerstdagen en een gezond 2018!

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers.
Op alle reserveringen zijn de UVH voorwaarden van toepassing, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Bekijk ons fotoalbum