Menukaart Brielle

Voorgerechten

Noorse garnalencocktail
Noorse garnalencocktail met gesnipperde rode ui, tomaat
en gemarineerde olijven

€  9,00

Runder carpaccio
Runder carpaccio met gebrande pijnboompitten

€  8,50

Wijngaardslakken
Half dozijn wijngaardslakken gegratineerd in de oven met kaas
met Turks brood

€ 11,50

Soep

Tomatensoep
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room
en vers gehakte kruiden

€  4,50

Uiensoep
Franse uiensoep met een vleugje Madeira en een crouton
met oude kaas

€  4,50

Kippensoep
Grootmoeders kippensoep met verse groente en vermicelli

€  4,50

Champignonsoep
Romige champignonsoep

€  4,50

Hoofdgerechten vis

Noorse zalmfilet
Krokant op de huid gebakken Noorse zalmfilet met witte wijn saus

€ 18,50

Slibtong
Drie in roomboter gebakken sliptong

€ 22,50

Gegrilde zeebaars
Gegrilde zeebaars met citroen en dille

€ 19,50

Alle bovengenoemde gerechten worden geserveerd met garnituur van uw keus.
Steakhouse friet of Franse friet, rijst of pasta. Ook als extra te bestellen voor € 2,50 per portie .

Hoofdgerechten vlees

Varkensfilet
Gegrilde varkens filet met gegrilde salami

€ 15,50

Biefstuk van de haas
In de pan gebakken biefstuk van de haas met rode wijnsaus

€ 21,50

Mixed Grill
Mixed grill, zes verschillende soorten vlees van de grill
met drie koude sauzen

€ 19,50

Kalfs rib-eye
Gegrilde kalfs rib-eye met een rozetje van kruidenboter

€ 19,50

Alle bovengenoemde gerechten worden geserveerd met garnituur van uw keus.
Steakhouse friet of Franse friet, rijst of pasta. Ook als extra te bestellen voor € 2,50 per portie .

Nagerechten

Dame blanche
Drie bollen vanille bourbon ijs met chocolade saus en slagroom

€  5,50

Appeltaart
Huisgemaakte appeltaart, warm geserveerd met slagroom

€  6,50

Sorbet "Atlas"
IJs coupe gevuld met 2 verschillende bolletjes ijs met aardbeiensaus en slagroom

€  5,50

Heeft u eventuele uitzonderingen of allergieën, graag zijn wij hier van op de hoogte.

Direct reserveren?
Bekijk ons fotoalbum