Een prettig familiehotel in Spijkenisse

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Door de prettige ligging en fijne sfeer van Hotel Atlas zijn wij ook populair als familiehotel in Spijkenisse. Dankzij onze ligging net buiten het centrum van de stad vindt u op loopafstand restaurants, cafés, parken en uitgaansgelegenheden.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Tot rust komen in ons familiehotel in Spijkenisse

In de omgeving van ons familiehotel in Spijkenisse is veel te beleven. Ons hotel ligt op loopafstand van het centrum, waar u diverse restaurants en terrasjes vindt. Parkeer uw auto gratis bij ons hotel en ontdek de stad te voet. Naast ons hotel vindt u een bioscoop waar u met onze korting gezellig naar de film kunt gaan voordat u bij ons komt overnachten. Daarnaast vindt u op loopafstand van ons familiehotel in Spijkenisse Het Hartelpark, waar u “Galloway” runderen kunt zien grazen. U kunt dit park gemakkelijk op de fiets ontdekken, en daarna meteen doorfietsen op een van de vele fietsroutes in de omgeving.

Kom overnachten in Hotel Atlas

Boek snel uw overnachting voor het hele gezin in ons familiehotel in Spijkenisse. Heeft u vragen over leuke evenementen of uitstapjes in de omgeving van ons hotel, of heeft u andere vragen over uw verblijf? Neem dan contact met ons op, bel ons via (0)181-659944 of stuur ons een e-mail. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.