Uw ideale overnachting in Brielle

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Tijdens uw overnachting bij Hotel Atlas in Brielle kunt u rekenen op vriendelijke service en een comfortabele kamer. In Brielle kunt u heerlijk ontspannen omringd door de geschiedenis van de stad en de natuur in de omgeving, en dit vindt u ook terug in ons hotel. Ons hotel en onze faciliteiten zijn er op ingesteld om u te helpen ontspannen.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

We zijn u van dienst tijdens uw overnachting in Brielle

In onze hotels streven wij ernaar om u de beste service te bieden. Onze vierenveertig kamers reflecteren de gezelligheid en sfeer van Brielle, zodat u tot rust komt tijdens uw overnachting. In alle kamers vindt u een televisie en radio, een badkamer met een bad en/of douche en WiFi. Daarnaast vindt u achter ons hotel gratis parkeergelegenheid waar u gebruik van kunt maken tijdens uw hotelovernachting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek in Brielle. In de directe omgeving van het hotel in het centrum van de stad en daarbuiten is veel te beleven. De vele activiteiten in de omgeving en de gezelligheid van ons hotel maken ons hotel ook de ideale bestemming voor een reis met het hele gezin. Ons hotel is centraal gelegen in Brielle en dus bereikt u gemakkelijk de bezienswaardigheden in de stad tijdens uw hotelovernachting.

Reserveer uw hotelovernachting in Brielle

Boek snel uw hotelovernachting bij ons in Brielle of stel uw vragen aan één van onze medewerkers. Zij beantwoorden met plezier uw vragen over uw overnachting in ons hotel in Brielle. Stuur gerust uw vragen via ons contactformulier, stuur ons een e-mail, of bereik ons via (0)181-413455.