Uw zakelijke overnachting in Brielle

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Bij Hotel Atlas boekt u een prettige zakelijke overnachting in Brielle. U verblijft in ons hotel in het centrum van deze historische stad. Vanuit Brielle bent u niet ver verwijderd van Rotterdam en zijn haven, maar toch omringd door rustgevende natuur.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Comfortabele zakelijke overnachting in Brielle

U bent van harte welkom in onze hotels voor uw zakelijke overnachting. Tijdens uw overnachting in Brielle komt u geheel tot rust. In onze kamers vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Onze kamers zijn voorzien van een televisie, radio en telefoon en een badkamer met een bad en/of douche. Daarnaast hebben onze kamers een snelle WiFi-verbinding. In ons sterrenhotel in Brielle staan wij voor u klaar met de beste service tijdens uw overnachting. Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u ook parkeren op één van de gratis parkeerplekken aan de Venkelstraat achter ons hotel. Hierdoor is ons hotel altijd goed bereikbaar in het historische centrum van de stad.

Boek uw zakelijke overnachting

Reserveer uw kamer in ons hotel voor uw zakelijke overnachting in Brielle. Heeft u vragen over onze kamers of heeft u speciale wensen voor uw overnachting? Neem gerust contact met ons op, stuur ons een e-mail via brielle@atlashotels.nl of bereik ons telefonisch via (0)181-413455. Onze medewerkers helpen u graag verder.