Uw citytrip in Nissewaard via ons hotel

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Maak uw citytrip in Nissewaard compleet met een overnachting in Hotel Atlas. Vanuit ons hotel in Spijkenisse verkent u gemakkelijk de gemeente Nissewaard of komt u tot rust na een uitstapje naar Rotterdam.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Een citytrip maken in Nissewaard

Ontdek Nissewaard tijdens uw overnachting in ons hotel. Ons hotel in Nissewaard biedt een centrale ligging in de gemeente vanwaar u gemakkelijk de omgeving verkent. Ontdek wat Nissewaard te bieden heeft tijdens uw citytrip en keer aan het eind van de dag terug naar een heerlijke overnachting in Spijkenisse. Zowel in de directe omgeving van ons hotel als in heel Nissewaard is voor iedereen een passende activiteit te vinden. Vanuit ons hotel maakt u ook gemakkelijk een uitstapje naar Rotterdam, aan de andere kant van de grote haven, waar u vele musea en bezienswaardigheden vindt. Zo kunt u vanuit ons hotel in Spijkenisse een citytrip samenstellen waarbij voor ieder wat wils is, van de grote stad tot de rustige omgeving van Voorne-Putten.

Vraag naar onze aanbevelingen

Vraag onze medewerkers naar leuke bezienswaardigheden en aanbevelingen in Nissewaard om uw citytrip compleet te maken. Bel ons via (0)181-659944 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag bij het voorbereiden van uw reis.