Een hotel gelegen in Nissewaard

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Ons hotel in Spijkenisse is centraal gelegen in de gemeente Nissewaard. Bij Hotel Atlas staan aandachtige service en comfort centraal en dit bieden wij u aan in ons hotel in Spijkenisse. Vanuit ons hotel ontdekt u gemakkelijk wat de gemeente Nissewaard te bieden heeft.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Een prettige overnachting in ons hotel in Nissewaard

In onze hotels beschikt u over alles wat u nodig kunt hebben tijdens uw overnachting, ook in Nissewaard. In ons driesterrenhotel in Spijkenisse staan goede service en ontspanning hoog in het vaandel. Wij werken hard zodat u volledig tot rust komt tijdens uw overnachting bij ons in Nissewaard.

Ontdek wat Nissewaard te bieden heeft

Ons hotel in Spijkenisse is uiterst geschikt voor een weekend in Nissewaard. Verken overdag de omgeving van Nissewaard en rust uit bij ons tijdens uw overnachting. In de omgeving van Spijkenisse is veel te doen voor het hele gezin. Op loopafstand van ons hotel in Nissewaard vindt u een bioscoop waar u tijdens uw overnachting met korting naar de film kunt, het centrum van Spijkenisse met veel uitgaansgelegenheden, en een rustgevend park met grazende runderen. Maak goed gebruik van uw overnachting en verken Nissewaard en Voorne-Putten op de fiets via een van de fietsroutes in de regio.

Boek een rustgevende overnachting in ons hotel

Boek snel uw overnachting in Nissewaard bij Hotel Atlas. Heeft u nog vragen over uw overnachting in ons hotel in Nissewaard of heeft u speciale wensen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op via (0)181-659944. Onze medewerkers in Spijkenisse staan u met plezier te woord.