Prettig overnachten in ons sterrenhotel in Spijkenisse

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

In ons sterrenhotel in Spijkenisse kunt u prettig overnachten in één van onze comfortabele kamers. Hotel Atlas in Spijkenisse is volgens de Europese Hotelclassificatie geclassificeerd als driesterrenhotel, wat betekent dat u bij ons verzekerd bent van een prettige overnachting en uitstekende service.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Krijg sterrenservice in ons sterrenhotel in Spijkenisse

Uw comfort staat op de eerste plaats in onze hotels en wij streven ernaar u de beste service te bieden. Tijdens uw overnachting in Spijkenisse profiteert u van onze uitstekende service en faciliteiten. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in ons a la carte restaurant “Golden Grill”, waar onze chef en zijn team de lekkerste gerechten serveren. Na uw maaltijd kunt u ontspannen in onze bar of lounge of op ons overdekte terras voordat u uitrust in uw kamer. Een gratis parkeerplek voor uw auto is tevens inbegrepen bij uw verblijf in ons sterrenhotel in Spijkenisse. Onze parkeerplaats beschikt ook over een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Laat ons weten hoe we uw verblijf nog prettiger kunnen maken

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over uw verblijf in ons sterrenhotel in Spijkenisse. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op via (0)181-659944. Wij staan u graag te woord en maken uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk.