Het ideale hotel voor een weekendje weg in Brielle

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Bij Hotel Atlas verblijft u in het centrum van de stad tijdens een weekendje weg in Brielle. Ons hotel ligt in het hart van de stad en dus verkent u gemakkelijk te voet het historische centrum. Verder buiten het centrum vindt u prachtige natuur waarin u geheel tot rust komt.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Tijdens een weekendje weg Brielle ontdekken

U verblijft in onze hotels comfortabel tijdens een weekendje weg. Wanneer u overnacht in ons hotel in Brielle wordt u omringd door geschiedenis in het centrum van de stad. Ons hotel dient als goede thuisbasis vanwaar u gemakkelijk Brielle en de omgeving verkent tijdens een weekendje weg. Wilt u meer leren over de vaderlandse geschiedenis? Dan ontdekt u in Brielle waar en hoe Alva in 1572 “zijn bril” verloor toen de stad werd bevrijd van de Spanjaarden door de watergeuzen. Daarnaast vindt u in Brielle honderden verschillende monumenten, van het stadhuis tot verschillende woningen. Ook buiten Brielle is veel te zien en te doen in de wisselende natuur die u vindt in dit gebied. Wanneer u klaar bent met het ontdekken van de omgeving, keert u terug in ons sterrenhotel in Brielle om uit te rusten.

Stel ons gerust uw vragen

Aarzel niet en vraag onze aanbevelingen voor uw weekendje weg of stel uw vragen over ons hotel in Brielle. Bel ons via (0)181-413455 of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers delen graag hun adviezen en beantwoorden met plezier uw vragen.