Een prettig familiehotel in Brielle

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Wij bieden iedereen prettige service en een prettige overnachting aan en zijn daarom ook uiterst geschikt als familiehotel in Brielle. Hotel Atlas is gelegen in het centrum van deze historische stad. Vanuit deze centrale locatie ontdekt u gemakkelijk de geschiedenis van Brielle en maakt u eenvoudig een uitstapje naar de natuur buiten de stad.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Voor iedereen iets te doen bij ons familiehotel in Brielle

In de omgeving van Brielle is voor iedereen iets te doen. In dit historische plaatsje verloor Alva in 1572 “zijn bril” toen de stad werd bevrijd van de Spanjaarden. Deze geschiedenis is nog overal terug te vinden in de stad, wat Brielle een mooie bestemming maakt voor een weekendje weg. Daarnaast vindt u in de omgeving van Brielle prachtige natuur waar u mooie fietstochten kunt maken over de vele routes in de regio. Wij willen de sfeer en rust van Brielle ook bieden in ons familiehotel tijdens uw overnachting en deze vindt u onder andere in onze gezellige bar en brasserie.

Reserveer uw kamer in ons sfeervolle hotel

Reserveer één van onze comfortabele en gezellige kamers in ons familiehotel en beleef een fijne reis met het hele gezin in Brielle. Heeft u nog vragen over ons hotel of speciale wensen voor uw verblijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bel ons via (0)181-413455. U kunt ons ook een e-mail sturen via brielle@atlashotels.nl. De medewerkers van ons hotel helpen u graag verder.