Ontspannen tijdens een weekendje weg in Nissewaard

✔ Gratis parkeren ✔ 24 uur receptie ✔ Driesterrenhotel

Ontdek de omgeving gemakkelijk vanuit Hotel Atlas tijdens uw weekendje weg in Nissewaard. Vanuit onze centrale ligging in Spijkenisse bieden wij een uitstekende locatie om te overnachten en volledig te ontspannen tijdens uw weekendje weg.

 

Heeft u vragen over één van onze hotels?

Uit de drukte ontsnappen tijdens een weekendje weg in Nissewaard

Wij helpen u in onze hotels graag tot rust te komen. Ons hotel in Spijkenisse biedt u een prettige locatie aan, net buiten Rotterdam, waar u uit de drukte kunt ontsnappen tijdens uw overnachting. Vanuit Nissewaard plant u gemakkelijk een citytrip waar u tot rust kunt komen, maar ook altijd iets te doen heeft. U kunt gemakkelijk vanuit Spijkenisse een dagje naar Rotterdam of op de fiets de omgeving van Nissewaard en Voorne-Putten verkennen tijdens uw weekendje weg. Er is in de omgeving van ons hotel voor iedereen iets leuks te doen.

Vraag ons naar onze aanbevelingen voor uw weekendje weg

Vraag onze medewerkers naar hun aanbevelingen voor uw weekendje weg. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de leukste activiteiten en evenementen in de omgeving van Spijkenisse. Zij helpen u graag verder bij het plannen van uw weekendje weg in Nissewaard. Stel uw vragen telefonisch via (0)181-659944, neem contact met ons op of stuur ons een e-mail.